ALUMNES REFERENTS DE VIOLÈNCIA ZERO

Publicat per Carme Hernández el

El pla Les escoles lliures de violències (LELV) forma part d’una de les línies estratègiques del Departament d’Educació i pretén donar visibilitat a les violències ocultes als centres educatius, identificar-les i actuar-hi per protegir infants i adolescents.

L’objecte d’aquest pla és la prevenció, actuació i seguiment de les situacions de violència que afecten menors. Aquest pla posa l’alumnat i el seu benestar en la centralitat de les actuacions que se’n desprenen per garantir la protecció i l’interès superior del menor.

D’acord amb la línia estratègica d’Escoles Lliures de Violència, treballem per aconseguir una convivència positiva i una resolució positiva dels conflictes. 

UsApps és una aplicació web per denunciar casos d’assetjament o violència a l’escola (però també a fora de l’àmbit escolar i en altres tipus de situacions. La pot utilitzar l’alumnat, exalumnat i tota la comunitat educativa, tant si és una persona que viu directament una situació de violència com si n’és testimoni.

A l’Institut tenim referents de violència zero de cadascun dels sectors de la comunitat educativa. Us presentem els que pertanyen al sector de l’alumnat:

Jofre Ribaudí i Sira Càmara (ESO1), Aroa García i Marc Ruíz (ESO2), Isona José, Cora Brunet i Aidée Doncel (ESO3), Olívia Rodríguez i Blanca Peñas (ESO4), Cristina Ribera i Noé Mora (BATX1) i Cèlia Izquierdo i Paula Molas (BATX2).

Categories: Uncategorized