ALUMNES REFERENTS DE VIOLÈNCIA ZERO

Publicat per Carme Hernández el

El Departament d’Educació ha posat en funcionament el Pla “Escoles lliures de violència” per donar resposta a totes les situacions de violència en l’àmbit educatiu.

L’objecte d’aquest pla és la prevenció, intervenció i seguiment de les situacions de violència que afecten menors. Aquest pla posa l’alumnat i el seu benestar en la centralitat de les actuacions que se’n desprenen per garantir la protecció i l’interès superior del menor. Inclou una avaluació objectiva de la realitat d’aquestes violències, compartida amb entitats del sector i la comunitat educativa.

UsApps és una aplicació web per denunciar casos d’assetjament o violència a l’escola (però també a fora de l’àmbit escolar i en altres tipus de situacions. La pot utilitzar l’alumnat, exalumnat i tota la comunitat educativa, tant si és una persona que viu directament una situació de violència com si n’és testimoni.

A l’Institut tenim diferents referents de violència zero. Us presentem els que pertanyen al sector de l’alumnat:

Aroa García (ESO1), Kian Soteras i Júlia Ruana (ESO2), Olívia Rodríguez (ESO3), Dora Marimon (ESO4), Paula Molas (BATX1) i Marta Sales (BATX2).

Categories: Uncategorized