Comissió de Sostenibilitat

La Comissió de Sostenibilitat té com a objectiu treballar diversos aspectes relacionats amb el medi ambient, ja sigui participant en accions dutes a terme a la ciutat com també fent-ne al propi centre per conscienciar l’alumnat.  

Aquest curs 2020-2021, els alumnes han escollit tres línies de treball per dur a terme al centre:

  • La reducció de residus en esmorzars: estem treballant en campanyes per eliminar el paper d’alumini i reduir el volum de residus de plàstic. Una de les propostes que esperem poder tirar endavant és promoure l’ús del boc’n’roll, i per això s’està fent un concurs de disseny per estampar-ne i així tenir el propi del centre. 
  • El seguiment d’aules, en el qual es valorarà si es fa un ús adequat de la il·luminació, si la brossa es llença on toca, el manteniment de les taules i l’estat verd de l’aula, ja que s’animarà a tenir alguna planta a cada classe. 
  • El foment de la mobilitat sostenible, que busca potenciar els desplaçaments sostenibles (a peu, amb bici o transport públic), i reduir el trànsit de vehicles de motor al voltant del centre, tant per motius de salut com de seguretat

A part de tot això, els membres de la comissió també promouen la participació de l’alumnat en activitats organitzades a la ciutat, com: 

  • Neteja del riu Anoia quan Igualada pel Clima la convoca.
  • Pedalades urbanes, organitzades per Ciclistes Urbans, per demanar una mobilitat sostenible i segura a la ciutat. 

També hi ha la intenció de promoure jornades dedicades a la sostenibilitat organitzant tallers, xerrades, conferències, etc. 

Enguany hi ha moltíssims alumnes col·laborant-hi, i això és fantàstic! Tenim molta feina a fer i moltes ganes de treballar