COVID-19

Publicat per Carme Hernández el

Benvolgudes famílies,

Des que vam reprendre les classes després de les festes de Nadal, la incidència de la COVID està augmentant de manera extraordinàriament ràpida.

Des dels centres educatius podem activar els protocols a partir del moment en què els positius són confirmats per Salut. És llavors quan les famílies rebeu un correu de la direcció on s’adjunta el protocol que heu de seguir segons si el nostre fill/a està immunitzat o no, i on també s’indica el període de quarantena per a l’alumnat no vacunat o que no ha passat la covid en els darrers 90 dies.

Quan rebeu la carta, les famílies dels immunitzats heu d’entrar al portal “la meva salut” i comprovar, a l’apartat de medicació, que teniu activada la recepta per poder anar a la farmàcia I realitzar el TAR (Test d’Antígens Ràpid).

És important que informeu dels positius o de les incidències sanitàries al vostre CAP de referència o a la farmàcia i al tutor/a del vostre fill/a.

Les classes ja s’estan fent de manera sincrònica, de manera que tant els alumnes que assisteixen al centre, com els que estan fent la quarantena a casa, poden seguir el curs amb normalitat.

Agraïm la col·laboració de tothom.

Salut !

comunicacio-positiu-test-antigens

Categories: Uncategorized