Erasmus

L’Institut participa, des del mes de setembre de 2020, en el projecte Erasmus+ KA229 amb el títol: Moving forwards, looking backwards, taking action to preserve our heritage: Nature, Culture and Democratic Values.Aquest projecte té com a finalitat conèixer i difondre el patrimoni cultural europeu i fomentar la interacció entre els seus joves a nivell escolar. En aquest sentit, la Comissió Europea ha creat la plataforma etwinning destinada  a desenvolupar i compartir experiències educatives entre totes les escoles participants.  Els alumnes i professors treballen en aquest entorn virtual compartint projectes i material didàctic.
La irrupció de la pandèmia ha volgut que aquesta plataforma sigui en aquests moments el nostre preferent mitjà de treball.  Les escoles participants són:

 RSG Slingerboss Levant (Països Baixos) (Escola Coordinadora del projecte)  

Instituto di Istruzione Superiore Newton Pertini (Itàlia) 

Städtisches Realschule Waltrop (Alemanya)  

Colegiul National Pedagogic C. Bratescu (Romania)  

Szkola Podstawowa NR 2 IM. HENRYKA SIENKIEWICZA W WIELUNIU. (Polònia) 

Institut Pere Vives Vich d’Igualada. (Espanya-Catalunya)  

La durada d’aquest projecte és de 2 anys i alumnes de 3r d’ESO participen activament en trobades virtuals amb els seus companys europeus.

Aquest projecte inclou la possibilitat, si la pandèmia remet, de compartir experiències i visitar alguna de les escoles participants.


Us anirem informant…