PREMIS DE RECERCA JOVE 2021

Publicat per Carme Hernández el

Els PREMIS DE RECERCA JOVE (PRJ), creats el 1981, tenen com a objectiu distingir els millors treballs de recerca fets, de forma individual o en grup, durant més d’un any per estudiants de tot Catalunya que fan recerca d’excel·lència, demostrant un esperit científic. Alhora també reconeixen l’esforç en el foment de la recerca del centres on estudien. Els guardons són atorgats pel Govern, a través del Departament de Recerca i Universitats i l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), i estan dotats amb 850 euros, en el cas dels alumnes, i amb 2.500 euros, destinats a l’adquisició de llibres i publicacions per a la biblioteca o equipament cientificodocent, pel que fa als centres guardonats.

En l’edició dels Premis Recerca Jove (PRJ) 2021 s’han distingit un total de 86 estudiants de 3r i 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà o superior per la realització de 77 treballs d’investigació científica. Els PRJ també han reconegut la tasca d’acompanyament del professorat amb el lliurament d’11 guardons a centres d’ensenyament secundari.

TREBALLS DE RECERCA PREMIATS DE L’INSTITUT PERE VIVES:

El cub de Rubik, realitzat per Josep Domènech Orga i tutoritzat per Esmeralda López López.

Realització i comparació de les corbes de lluminositat d’estrelles variables, realitzat per Berta Mora Plazas  i tutoritzat per Tomàs Agulló Lloret.

El cancer de pell. Anàlisi del comportment i la concienciació de la població en relació amb la malaltia, realitzat per Elisabet Solé Marimon i tutoritzat per Meritxell Tudela Muntané.

Enhorabona als premiats i als seus tutors!!

Categories: Uncategorized

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *