PREMIS IGUALADA RECERCA JOVE

Publicat per Esmeralda López el

Els alumnes del Pere Vives Josep Domènech, Abimael Campillo i Ada García han estat guardonats en un acte celebrat al Campus Universitari d’Igualada on es reconeixia els millors Treballs de Recerca de batxillerat i formació professional dels instituts de l’Anoia.

JOSEP DOMÈNECH, guardonat amb el 1r Premi d’Igualada Recerca Jove en la categoria científica i tecnològica pel seu Treball de Recerca ” El Cub de Rubik”, tutoritzat per Esmeralda López. 

ABIMAEL CAMPILLO, guardonat amb el 2n Premi d’ Igualada Recerca Jove en la categoria científica i tecnològica pel seu Treball de Recerca “Estudi del comportament d’Escherichia coli i de Bacillus megaterium a l’interior d’un camp elèctric. Valoració de la resistència elèctrica i de la distribució d’ambdós bacteris dins del camp elèctric”, tutoritzat per Jordi Calvet.

ADA GARCIA, guardonada en els Premis Igualada Recerca Jove en la categoria d’àmbit local pel seu treball “Desenvolupament d’un Pla de Mobilitat Sostenible per a Igualada”, tutoritzat per Joan Costa.

Enhorabona a tots i totes les premiades, i també als seus tutors i tutores de recerca, pels bons resultats obtinguts!!

Categories: Uncategorized

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *