TAULA RODONA: DIA DE LA NENA, LA DONA i LA CIÈNCIA

Publicat per Esmeralda López el

Quina bona estona que ens han regalat les nostres exalumnes avui a l’Institut!!! La nostra aportació al dia de la nena, la dona i la ciència ha estat l’organització d’una taula rodona amb quatre exalumnes estudiants de diferents graus en Enginyeria o Matemàtiques. L’objectiu? Visibilitzar, normalitzar i reivindicar que els estudis no tenen gènere i que, per tant, totes podem fer de tot!

Gràcies, 

Amanda Sanjuan, estudiant del doble grau de Matemàtiques i Enginyeria en Tecnologies Industrials, per explicar-nos com d’apassionants i àmplies són les Matemàtiques.

Alba Graell, estudiant d’Enginyeria de Disseny Industrial, per oferir-nos el coneixement de l’enginyeria de disseny en productes, per així conèixer una altra perspectiva de l’enginyeria.

Helena Fitó, estudiant d’Enginyeria en Telecomunicacions, per apropar el funcionament de la universitat a l’alumnat de 4t i animar-los a perseverar i no defallir.

Alícia Ortega, estudiant d’Enginyeria en Automoció i Mecànica, per transmetre aquest entusiasme per la tecnologia, i per donar-nos la seva visió del món laboral de l’automoció. 

Ha estat fantàstic i molt interessant per a l’alumnat de 4t d’ESO!

Tant de bo aviat no haguem de reivindicar aquest dia!

Categories: Uncategorized